Valentin napi wellness 2022-ben is pároknak!

http://www.aqua-villa.info/wp-content/uploads/2014/12/valentin-nap-hatter.jpeg
Csomagok, Egyéb

Valentin napi wellness 2022-ben is pároknak!

Szeretné a Valentin napi hétvégét a kettesben a párjával eltölteni. Elgondolkodott már rajta, hogy mi lenne a legjobb Valentin napi ajándék? Házunk ideális választás. Lehetőség van arra, hogy mindössze ketten vegyék ki a házat és csak Önök használják a jacuzzit, szaunát, medencét!

valentin napi wellness 2018

Valentin napi wellness 2018

Lepje meg kedvesét egy romantikus hétvégével elérhető áron!

Ehhez ajánljuk félházas hétvége csomagunkat 99 000 Ft/ház/2 éj áron max. 2 fő részére!

A házban az érkezés 16 órától, távozás 10 óráig történik. Felár ellenében lehetséges a későbbi távozás, amennyiben az Ön által választott időpont  után közvetlenül nem érkezik vendég nálunk.

Valentin napi wellness csomag részletei

  • a ház min. 2 éjszakára bérelhető
  • max. 2 fő részére
  • egy üveg pezsgő
  • egy csokor virág
  • 2 óra jacuzzi
  • 3 óra finnszauna használat
  • foglalható 2022.02.11.-02.13. között

A Valentin napi wellness 2021 /  félházas csomag a következő oldalon foglalható

Mikor van Valentin nap?

Bálint-nap, Szent Bálint, a szerelmesek védőszentjének ünnepe. Valentin nap  február 14-én van. A szerelmesek és mindazok ünnepe, akik szeretik egymást. Magyarországon az angol nyelvű elnevezés közvetlen átvétele miatt sokak csak Valentin-napként emlegetik. Ekkor a szerelmesek megajándékozzák szerelmüket.

Valentin nap eredete

Szent Bálint, római püskök, egyik története képezte az alapját. A legenda szerint a püspök a szerelmeseket a keresztény szokások szerint megeskette egymással, köztük katonákat is, akiknek az akkori császári parancsok értelmében nem lett volna szabad házasságra lépni. A friss házaspárokat megajándékozta kertje virágaival. Mielőtt keresztény hite illetve a házasítások miatt II. Claudius császár idején kivégezték, Bálint a hite erejével a börtönőre vak leányának visszaadta a látását. Mielőtt február 14-én kivégezték, búcsúüzenetet küldött a lánynak, amelyet így írt alá: „A Te Bálintod.” Ez a Bálint-napi üzenetküldés eredetének leggyakoribb magyarázata.

A romantika jegyében foglaljon le Ön is egy Valentin napi wellness hétvége csomagot ….